Højskoleeftermiddag med Tim Panduro - “De asociale – kz-lejrenes glemte danskere”

Fredag d. 28. januar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Johannes Døbers Kirke, krypten, Trekronergade 12, 2500 Valby
20 kr.

De asociale: Med udgangspunkt i Maya Schusters og min bog “De asociale -kz-lejrenes glemte danskere” fortæller vi om et næsten glemt stykke danmarkshistorie – nemlig arrestationen og deportationen af over 400 danske mænd under besættelsen. De asociale er hidtil blevet overset i historieskrivningen, men fortællingen om dem er en spændende rejse gennem både besættelsestidshistorien, socialhistorien og kriminalhistorien.

Maya og jeg har både sammen og solo holdt langt over 100 foredrag om emnet landet over – i alt fra kirker over ældreklubber og folkeuniversiteter og til biblioteker.