Kærlighedsandagt ved Pernille Vinge Karlsson

Torsdag d. 19. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Kærlighed er en underlig størrelse. Den er svær at forstå. Den er svær helt at sætte ord på. Og alligevel er kærligheden noget af det mest naturlige og selvfølgelige her i verden.

I dette efterår forsøger vi, i et samarbejde mellem Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn, at komme tættere på kærlighedens væsen gennem en foredragsrække, der netop handler om kærlighedens mange veje, former og klædninger.

Og som optakt til et efterår i kærlighedens navn, inviterer vi til en kærlighedsandagt i Johannes Døbers Kirke. Denne aften er en hyldest til kærlighedens selvfølgelighed og ubegribelighed. En hyldest til de (sommer)forelskede og til dem med æresport. Til solister og singler. Til nye og gamle venskaber. Og så er det en hyldest til sorgen og savnet og sukkene. Og til alle de skrammer og alle de spor, som kærligheden mærker os med.

Der vil blive læst digte, uddrag fra Bibelen og andet litteratur. Og vi skal synge sange og salmer, der alle kredser om kærlighedens væsen og om alt det, den gør ved os.

Vi håber på, at se dig!

Kom alene, eller tag din ven, veninde, familie, kæreste eller ægtefælle med dig. Alle er velkomne!