Højmesse ved Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 9. maj 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Højmesse i Johannes Døbers kirke med efterfølgende pilgrimsvandring.

Søndag d. 9. maj 2021 kl. 10.30. Femte søndag efter påske

Læsninger: Første Mosebog 32,25-32 (Jakobs kamp) og Johannesevangeliet 16,23-28 (Bed og I skal få).

Prædiken: ”Beder I faderen om noget i mit navn, skal han give jer det”. ”Bed og I skal få”. Sådan siger Jesus til sine disciple i sødagens evangelium. Det lyder både godt og enkelt, men når det kommer til stykket, er det sjældent sådan det opleves, for man får ikke altid hvad man beder om, og nogle gange kan man miste troen på, om der overhovedet er nogen, der lytter, når man beder.

Søndagens prædiken handler om bøn og den store styrke og kraft, der er i bønnen – selv når det føles som om, den ikke bliver hørt.

Musik: Vi bl.a. synge ”Herre, gør mit liv til bøn”, ”Den mægtige finder vi ikke” og ”Når æbletræets hvide gren”.

Pilgrimsvandring: Efter gudstjenesten er der pilgrimsvandring. Der er afgang fra Johannes Døbers kirke kl. 11.45 og turen går til planetstien. Det er en vandring på 7-8 km. Husk fornuftigt fodtøj samt mad og drikke til turen.

Kirkekaffe: Efter gudstjenesten er der kaffe(bønner) på kanden,

Vel mødt!