Pilgrimsvandring ved Pernille Vinge Karlsson og pilgrimsvandringsgruppen ad Planetstien i Hvidovre

Søndag d. 9. maj 2021, Kl. 11:45 til kl. 14:45
7 Hændelse andet sted - fra Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Søndagens vandring går ad Planetstien gennem hele solsystemet.

Undervejs vil der være bøn og ord til eftertanke, en stille tankevandring og sang.

Turen begynder kl. 11.45. Efter gudstjenesten mødes vi nedenfor trappen til Johannes Døbers Kirke.

Vi tager bussen til Friheden Station, og derfra tager vi toget til Avedøre Station.

Herfra går vi ad Planetstien gennem hele solsystemet (omkring 7-8 km.).

Vi runder turen af ved "Solen", der befinder sig på Bjerget i Kystagerparken, og derfra er der mulighed for at tage offentligt transport.

De, der har lyst, kan gå med tilbage til Johannes Døbers Kirke gennem Valbyparken (en tur på yderligere 3,5 km.).

Husk: Godt fodtøj, rejsekort samt mad og drikke til turen.

Om Valby Pilgrimsgruppe:

I Valby Søndre Sogn er vi en gruppe, der virkelig nyder at vandre i og uden for byen.

Vi finder, at frisk luft, motion, stilhed, fællesskab og ro kan være en god modvægt til hverdagens stress og jag, og den oplevelse vil vi gerne dele med andre.

På vandringerne holder vi små pauser undervejs, hvor der er plads til stilhed, refleksion, sang og bøn og ord til eftertænksomhed ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson. Kirken er også kirke uden for kirkemurene, og pilgrimsturene er en god mulighed for at lære både kirken og andre bedre at kende.

Det er gratis at deltage og alle er hjerteligt velkomne. Måske er det på vandringerne, du finder ro og vej eller et pusterum fra hverdagen.

Følg os på Facebook: Valby Pilgrimsgruppe | Facebook

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte pilgrimsudvalget:

Pernille Vinge Karlsson, sognepræst ved Valby Søndre Sogn og Timotheus Sogn

(Mail: pvk@km.dk eller tlf: 30910131)

Søren Vejrup Carlsen (Tlf: 25331672)

Erfaren vandrer i Danmark

Bente Dithmer, Kirke-kulturmedarbejder ved Valby Søndre Sogn (Tlf: 51217115)

Erfaren vandrer i Danmark og Caminoen i Spanien