Cafekirke med oplæg om bøn ved Johannes Værge

Lørdag d. 17. april 2021, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Johannes Værge

Vi begynder med brunch og efterfølgende vil Johannes Værge holde et oplæg om bøn. Som præst ved Københavns Domkirke var Johannes Værge en af initiativtagerne til Natkirken. Da den åbnede, viste bøn sig at komme til at spille en overraskende rolle. Som om der var en åndelig sult – og en famlen, fordi de fleste unge mennesker var helt uøvede. Bøn har altid indgået i kristendommens praksis, og foredraget belyser, hvordan bøn kan antage forskellige former.

Johannes Værge har skrevet en række bøger, hvori der indgår overvejelser om bøn, og til Den Danske Salmebog har han bidraget med en ny serie morgen- og aftenbønner.

Kl. 12.30 afslutter Vibeke Tuxen med en kort gudstjeneste.