Cafékirke ved Vibeke Tuxen - Corona-ængstelse og om angsten som menneskeligt grundvilkår v/ Mette Ladefoged

Lørdag d. 16. januar 2021, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Mette Ladefoged

Cafékirke med brunch og efterfølgende vil Mette Ladefoged siger noget at angst er ikke alene en psykiatrisk diagnose, men også en tilstand som vi alle sammen kender til. Det er forskelligt fra person til person hvad der gør os bange eller ængstelige, og det er forskelligt hvor tit/hurtigt/meget vi hver især bliver påvirket, men alle deler vi det vilkår at angst er en uomgængelig bestanddel af livet. Og det er ikke kun negativt – ifølge Søren Kierkegaard kan angst faktisk være med til at gøre os til hele mennesker.

Med den igangværende Corona-pandemi som bagtæppe ser vi denne formiddag nærmere på, hvad angst er for en størrelse, og hvordan vi kan håndtere den konstruktivt.

Om foredragsholderen: Mette Ladefoged er hospitalspræst ved Psykiatrisk Center Glostrup og sognepræst

Vibeke Tuxen afslutter kl. 12.30 med en kort gudstjeneste.