Plantekor (2.-6. kl.)

Mandag d. 30. november 2020, Kl. 15:45 til kl. 16:50
Johannes Døbers Kirke, krypten, Trekronergade 12, 2500 Valby

Koret ledes af organist Henrik Palsmar. Udover den ugentlige korprøve laver vi jævnligt små koncerter og forskellige sociale aktiviteter -  sommetider i forbindelse med børnearrangementer i kirken. Vi synger alle genrer og bruger vores krop til at danse, lave rytmer, bodypercussion og meget mere. Vi arbejder seriøst under korprøverne, men går også meget op i at børnene skal synes det er sjovt og spændende og føle glæden ved at være sammen om musikken.

Det er gratis at være medlem af koret, men vi opkræver 125 kr./halvår for forplejningen i pauserne og der kan desuden være ekstra udgifter til kor T-shirt og eventuelle udflugter.

Kontakt Henrik Palsmar på mobil 61 71 43 17 eller mail henrik@palsmar.dk