Eftermiddagsgudstjeneste ved Pernille Vinge Karlsson og foredrag om Historiens Vingesus af Erik Aksel Lindgren

Torsdag d. 1. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Erik Aksel Lindgren
20 kr. for kaffe og kage som går til menighedsplejens arbejde

Erik Aksel Lindgren fortæller om 100 året for "Genforeningen" i Sønderjylland. Nøjagtig 100 år senere besøger vi sammen med historieinteresserede Erik Aksel Ejner Lindgren Compiègne skoven i Frankrig, hvor våbenstilstanden for 1. verdenskrig blev undertegnet og trådte i kraft 11-11-1918 kl. 11. I Normandiet står vi i den bunker, hvor en tysk officer i horisonten så 5000 allierede skibe på D-dag 6. juni 1944 – begyndelsen på enden på 2. verdenskrig. Foredragsholderen opsøger historiske steder, helst 100 år, 70 år etc. nøjagtig hvor historien blev skrevet – kom og mærk ”suset fra historien” og vi er på stedet til "Genforeningen" i Sønderjylland 10. juli 2020  – alt sammen har formet os og den hverdag vi er en del af.

Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Pernille Vinge Karlsson og derefter går vi i sideskibet til et veldækket kaffebord med boller og kage.