Eftermiddagsgudstjeneste ved Vibeke Tuxen og foredrag ved Margaret Lindhardt

Torsdag d. 3. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Vibeke Tuxen og Margaret Lindhardt
20 kr. for kaffe og kage som går til menighedsplejens arbejde

Margaret Lindhardt har i 36 år været en kendt stemme i radioen bl.a. som vært på programmer som Go’morgen P3, P4 Aften og ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413, som hun har stået for i sammenlagt næsten 20 år. Hun har desuden lavet et utal af musikalske portrætter af danske og udenlandske kunstnere og sangskrivere - og fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet ”Danmark kort” på P1.

Margaret Lindhardt har lagt stemme til stort set alle emner og programtyper både på radio og TV - bl.a. dokumentarudsendelser, radiospil, ungdomsprogrammer, satire og desuden oplæsning af digte og litteratur. Hun har siden 2006 undervist i stemmebrug og formidling. Mød personen bag stemmen og hør om et langt og farverigt liv inden for murene i DR og om både sjove, overraskende og nervepirrende oplevelser fra de mange år ved mikrofonen.

Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste med efterfølgende kaffebord med hjemmebagte boller og kage.