Cafékirke ved Vibeke Tuxen om tilgivelse ved Suh Jacobsen

MAJ

Dato Lørdag d. 16. maj 2020, Kl. 11:00 til kl. 13:00
2 Kirkerum MK, Kirsebærhaven 10, 2500 København, Danmark

Vi begynder med at spise brunch og efterfølgende vil Suh Jacobsen holde et oplæg om tilgivelse er noget alle har en eller form for erfaring med - enten i den ene eller i den anden ende af den. Suh Jacobsen vil komme ind på forskellige elementer i forbindelse med tilgivelse: Hvad er det egentlig? Hvorfor er det nogle gange enkelt at tilgive og andre gange utrolig svært? Forudsætter tilgivelse forsoning - eller kan det stå alene? Og hvad gør vi med den eventuelle vrede, der kan opstå enten inden tilgivelsen - og nogle gange stadig er der bagefter?

Suh Jacobsen er autoriseret psykolog og er privatpraktiserende psykolog i Tune. Hun interesserer sig særligt for spændingsfeltet mellem psykologi og teologi og er ved siden af aktuelt i gang med en Master i teologi.

Vi slutter i kirkerummet ved en kort gudstjeneste ved Vibeke Tuxen.