Eftermiddagsgudstjeneste v/ Vibeke Tuxen og nytårskoncert med Glostrup Sangforening

02

Torsdag d. 2. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:15
Margrethekirken
20 kr for kaffe og kage

Vi begynder nytåret med en festlig eftermiddag med Glostrup Sangforenings Mandskor. De blev stiftet i 1883 af tre håndværksmestre i Glostrup med det formål "igennem sangen at fremme selskabeligheden". Denne livsbekræftende filosofi har foreningen stedse holdt sig for øje, såvel som man løbende har ájourført og tilpasset sin virksomhed - til bedste for korets medlemmer, og ikke mindst for til enhver tid at kunne betjene korets publikum bedst muligt. De synger nytåret ind og der vil også være fællessang fra højskolesangbogen. Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Vibeke Tuxen, derefter kaffe med hjemmebagt kage og boller. Derefter trækker vi ind i kirkerummet igen til koncert og fællessang.