AFLYST - Sogneindsamling for Folkekirkens Nødhjælp

MAR

Dato Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 12:00 til kl. 17:00
Johannes Døbers Kirke

Gør en forskel på din søndagstur

Meld dig som indsamler den 8. marts og giv nogle timer af din søndag. Du får til gengæld en god oplevelse - måske sammen med dine børn eller en god ven - og samtidig hjælper du mennesker, der er hårdt ramt af klimaforandringerne.

De indsamlede penge rækker langt

I gennemsnit er der 924 kroner i hver indsamlingsbøsse, når dagen er ovre. Vi lover dig, pengene bliver brugt fornuftigt. Bl.a. går de til:

• Træplantning – træer fjerner CO2 og giver skygge og liv
  • Diger og dæmninger, der stopper oversvømmelser
  • Sikring af huse og veje, så de kan modstå vandmasser og jordskred
  • Vandpumper og -rensningsanlæg, der sikrer familier rent drikkevand
  • Nye afgrøder, der kan overleve i det nye klima

Søndag 8. marts kl. 11.15 - 15 deltager Valby Søndre Sogn igen i den landsdækkende sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Der er brug for mange indsamlere.

Meld dig som indsamler på www.blivindsamler.dk eller hos indsamlingslederen:

Ebbe Sønderriis, tlf. 25 47 35 46, mail: ebbesoenderriis@gmail.com

Man kan allerede nu læse mere om indsamlingen på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside. Her kan man også melde sig som indsamler i Valby Søndre Sogn

Vil du være indsamler, så mød op på dagen i Johannes Døbers Kirke kl. 11.15 og få din indsamlingsbøsse og din rute. Når du er tilbage efter et par timer, bydes du på en velfortjent kop kaffe/te til at varme dig på  og lidt at spise, mens indsamlingsbøssen tælles op.