Eftermiddagsgudstjeneste ved Søren Sievers og foredrag ved Farmaceut Erik Aksel Ejner Lindgren

Fredag d. 3. marts 2023, kl. 14:00
20 kr. for kaffe og kage

”Danske nobelpristagere” – en historisk vandring i nutiden. I 101-året for at Niels Bohr modtog Nobelprisen i fysik i 1922, fik vi endnu en ny dansk Nobelpristager. Farmaceut Erik Aksel Ejner Lindgren tager os på en overraskende rejse! Inden for en radius af 800 m fra, hvor Struensee blev henrettet på Fælleden, gemmer sig 7 danske nobelpristagere og to andre store danskere. Vi Finder historien på Fælleden, Forskningen & Fruerne bag - Og hvad har Struensee med et hospital som blev Flyttet til Fælleden - og hvor kommer Margarinen og ”det smørrede grin” ind i billedet?

Vi starter i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Søren Sievers og efterfølgende kaffebord med hjemmebagte boller og kage.