Efterårssang ved De Homofone og Pernille Vinge Karlsson

Torsdag d. 29. september 2022, kl. 19:00
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby
De homofone og sognepræst Pernille Vinge Karlsson

Kom og vær med, når vi mødes i Johannes Døbers Kirke og synger efteråret ind med både velkendte og nye efterårssange.

De Homofone synger for på efterårssangene og koret optræder desuden med nogle af de sange, de har øvet på.

De Homofone er et blandet, rytmisk kor i København - mest for bøsser og lesbiske og alle andre, der føler sig hjemme under denne overskrift. Koret har eksisteret i over 25 år og består for tiden af omkring 25 medlemmer i alle aldre og deres repertoire indeholder både nyere og ældre sange i flerstemmige arrangementer.
De homofone lægger vægt på både den gode lyd og den gode stemning - det kan mærkes og det nyder sognets personale godt af, når koret mødes og øver i Johannes Døbers Kirkes krypt.

Denne aften kommer koret op fra krypten og fylder kirkerummet med glade stemmer, gode sange og ikke mindst god stemning.

Kom og vær med. Vi glæder os til at synge med dig!