Sommerarrangement fra Margrethekirken

Søndag d. 17. juli 2022, kl. 10:30
7 Hændelse andet sted - fra Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby
Else Nissen og Anette Thorup Lange
Gratis - man er velkommen til at give en skilling til menighedsplejens arbejde.

Vi mødes til gudstjenesten kl. 10.30 og derefter tager man en "smør selv mad" og ca. 12.30 tager vi 1A til Politimuseet.

Forrige århundreders politi: Museets stueetage giver et levende indblik i politiets dramatiske historie fra middelalderens barske retshåndhævelse over nattevægteren til 1800`tallets mere moderne organiserede politi, med nye og mere effektive efterforskningsmetoder til det 20. århundredes bekæmpelse af sociale uroligheder og vidt forgrenede internationale politisamarbejde.

Der er forbryderfotos og politihånd, Nogle af de første politimotorcykler. Oplysninger om politiet under besættelsen. Detentionen, drabsrummet og uopklarede sager, kriminalteknik og indbrud og forfalskning.

Udflugten er uden tilmelding