Cafékirke ved Vibeke Tuxen og foredraget ”Litteraturen i bibelen” ved Johannes Baun

Lørdag d. 1. oktober 2022, kl. 11:00

Bibelen som litteratur. Bibelen siger ikke meget om litteratur, men den benytter sig selv af litterære former og genrer i rigt mål - salmer, ordsprog, lignelser, billeder, metaforer, genkommende temaer. Vi skal dykke ned i, hvad de bruges til, hvad de bidrager med, og hvad de kan betyde for vores forståelse af Bibelens budskab.

Johannes Baun er generalsekretær for Bibelselskabet. Cand.mag. i litteraturvidenskab og retorik, forlagschef hos Kristeligt Dagblads Forlag, litteraturredaktør ved Weekendavisen og journalist på Kristeligt Dagblad.