Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Højskoleeftermiddag ved Jan Tvernø – ”One small step for Jan”

Dato
Fredag d. 7. oktober 2022, kl. 14:00
Sted
Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby
Pris
20 kr. for kaffe og kage

Hvad gør man, når ens eksistensgrundlag, passion og livsværk forsvinder fra den ene dag til den anden, og der ingen udsigt er til at det kommer igen?

Hvorfor ikke bare vende forretningen på hovedet og gå 618 km. på 16 dage over 70 bjergtoppe med 18.000 højdemeter og 1.000.000 skridt et sted i Østeuropa og gøre sig nogle tanker om livet undervejs?

Tag med mig på Pandeminoen. En pilgrims vanvidsvandring fra grænsen mellem Serbien og Bulgarien til syndens tempel Sunny Beach ved Sortehavet. En nærmest umulig mission i barsk terræn og hårdt klima.

Vær med når sult, bjerge og frysende kuling bringer udmagrelse og beslutsomhed til et nyt niveau. Vær med når de hårde beslutninger skal tages og slitagen sætter sig op mod viljen i en ulige tvekamp mellem krop og sind.

Pandemien raser, verden lukker ned, gaderne ligger øde hen, alt aflyses, folk hamstrer toiletpapir, stjæler håndsprit og undviger hinanden. Arbejdsløshed, konkurser, hudsult, udskamning, statsstøtte og bristede drømme er dagligdag.

Byggemarkeder, håndværkere, take away og revisorer har kronede dage. Kontakttal, superspreder og flokimmunitet bliver de nye buzzwords.

Chokket lægger sig og der opstår en slags ny normal. Vi kan blive klippet og få vores Caffe Latte igen og vi bliver sørgeligt ligeglade.

Europa åbner op for blot at implodere igen. Realismen overtager fra jubeloptimismen. Der kommer til at gå lang tid, før vi kan sende forventningsfulde gæster ud i verden igen. Skal jeg lukke? Skal jeg opgive? Hvad skal jeg gøre?