Valbykirkernes fælles pinsegudstjeneste

Mandag d. 6. juni 2022, kl. 11:00
Jesuskirken, Kirkevænget 5A, 2500 Valby
Vibeke Tuxen, Pernille Vinge Karlson samt øvrige præster, personale og frivillige fra Valbys kirker

Kirkerne i Valby holder fælles pinsegudstjeneste 2. Pinsedag

Mandag d. 6. juni kl. 11 i Jesuskirkens Sognegårds Have.

Pinsen handler om fællesskab og om at mødes på tværs af grænser og på trods af forskelligheder.

Kom og vær med, når Kirkerne i Valby krydser sognegrænserne og mødes til en fælles pinsegudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag.

Vi samler personale, frivillige, præster og menigheder til en stemningsfuld pinsegudstjeneste og mødes efterfølgende til en let frokost, samt kaffe og kage i det grønne.

Kirkernes organister og kor spiller og synger for. Maria Hjort, sognepræst i Aalholm Kirke, er prædikant, og pinsesolen skinner forhåbentlig ned på os, mens vi fejrer pinse sammen.

Alle er hjerteligt velkomne. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!

På vegne af Kirkerne i Valby

Jesuskirken, Vigerslev Kirke, Aalholm Kirke,