Højmesse ved Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 15. maj 2022, kl. 10:30
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Tekster: Det er 4. søndag efter påske og vi læser fra Apostlenes Gerninger 9,1-18 og Johannesevangeliet 8,28-36

Prædiken: I søndagens tekster hører vi bl.a. om Saulus, der senere bliver til Paulus, vi kender fra brevene i Bibelen. Saulus har viet sit liv til at forfølge og udrydde de kristne, for han arbejder og kæmper for det, han mener, er sandheden. Med hvad er sandhed? Søndagens prædiken handler om, at man kan være så optaget og fanget i sin egen sandhed, at man ikke ser andet og andre end sig selv. Og så handler den om, hvordan retten og friheden til at ytre sin sandhed, kan gøre både en selv og andre ufrie.

Salmer: Vi skal bl.a. synge ”Det dufter lysegrønt af græs” og ”Herre, du vandrer forsoningens vej” fra salmebogen samt ”Når æbletræets hvide gren” fra salmebogstillægget ”100 salmer”

Kirkekaffe: Efter gudstjenesten byder vi på en kop kaffe, lidt sødt og søndagssnak i kirkerummet

Pilgrimsvandring: Efter gudstjenesten er der pilgrimsvandring fra Kongelunden til Dragør med Valby Pilgrimsgruppe. Turen er på omkring 10 km og vi går i et raskt tempo. Læs mere her: Pilgrimsvandring fra Kongelunden til Dragør med Valby Pilgrimsgruppe | Facebook