Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kære Dagbog - Skriveworkshop

Dato
Tirsdag d. 18. januar 2022, Kl. 18:00 til kl. 20:30
Sted
Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby
Medvirkende
Cathrine Errboe, Journalist. Pernille Vinge Karlsson, sognepræst. Anette Thorup Lange, kirkekulturmedarbejder. Ninna Greve, Vigerslev Bibliotek
Pris
Gratis

KÆRE DAGBOG…

Kan du lide at skrive, eller har du lyst til at prøve?

Kom til skriveworkshop i Margrethekirken med fokus på livets små og store historier.

At skrive er at huske, at glemme, at fordybe sig, at genkalde sig, at bearbejde, at digte og at lade fantasien få frit løb…

At skrive er et frirum, hvor intet hverken er rigtigt eller forkert, for langt eller kort. Én sætning kan fortælle langt mere end ti. Noget giver mening at dele, mens andet kan være rart at have for sig selv.

 Vær med, når vi over fire aftener prøver kræfter med at skrive – med udgangspunkt i små og store oplevelser fra livet.

Undervejs arbejder vi med sjove og inspirerende skriveøvelser – vi genopliver bl.a. dagbogen, og gør brug af forskellige eksempler og input, som gør alle i stand til at fortsætte skriverierne hjemme.

Skriveworkshoppen er et samarbejde mellem Timotheus Sogn, Valby Søndre Sogn, Vigerslev bibliotek og forfatter og journalist, Cathrine Errboe.

Cathrine Errboe underviser i kreativ kommunikation og har skrevet flere erindringsbøger, og hun giver os værktøjerne og inspirationen til at skrive på en måde, hvor alle kan være med og hvor alle kan gå derfra med mod på at skrive mere.   

Vi sørger for papir og skriveredskaber, og vi byder på noget at drikke og en sandwich undervejs. Der er god plads i kirkerummet - så vi kan sidde med afstand.

Alle er velkomne uanset alder, erfaring og niveau. Og arrangementerne er gratis og kræver ikke tilmelding. Det eneste, du skal gøre, er at møde op.


STED: Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby

DATO og TID

Workshop:

Tirsdag d. 18. januar 2022 kl. 18.00-20.30

Tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 18.00-20.30

Tirsdag. d. 1. februar 2022 kl. 18.00-20.30

Tirsdag d. 8. februar 2022 kl. 18.00-20.30


Vi glæder os til at se dig!