Cafékirke ved Vibeke Tuxen og Mette Ladefoged - "Er du stadig bange?!" – en formiddag om Corona-ængstelse og om angsten som menneskeligt grundvilkår

Lørdag d. 14. maj 2022, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Mette Ladefoged (hospitalspræst på Psykiatrisk Center Glostrup og sognepræst ved Hvidovre Kirke

Vi begynder i krypten med en skøn brunch og derefter foredrag om angst der ikke alene en psykiatrisk diagnose, men også er en tilstand som vi alle sammen kender til. Det er forskelligt fra person til person, hvad der gør os bange eller ængstelige, og det er forskelligt hvordan vi hver især bliver påvirket, men alle deler vi det vilkår, at angst er en uomgængelig bestanddel af livet. Og det er ikke kun negativt – ifølge Søren Kierkegaard kan angst faktisk være med til at gøre os til hele mennesker.

Med Corona-pandemien som bagtæppe ser vi denne formiddag nærmere på, hvad angst er for en størrelse, og hvordan vi kan håndtere den konstruktivt.

Vi afslutter i kirkerummet med en kort gudstjeneste ved Vibeke Tuxen.